Zavirite u neke od najekskluzivnijih poslovnih enterijera u izvedbi firme Ećo Company

by inside / 18 / 9 / 2019 / Objavljeno Novosti

Zahvaljujući najsavremenijim proizvodnim pogonima firma Ećo Company u mogućnosti je opremiti namještajem po mjeri sve vrste poslovnih enterijera: urede i kancelarije, kompletne poslovnice, hotele, restorane, kao i specijalizirane poslovne enterijere.

Nakon što je firma Ećo Company nedavno objavila fotografije najatraktivnijih privatnih enterijera koje su opremali u proteklom periodu, a nakon niza pozitivnih reakcija i pohvala od strane čitatelja, u ovoj kompaniji su odlučili da izdvoje i objave neke od najekskluzivnijih i najreprezentativnijih poslovnih enterijera.

U okviru ovih projekata dizajneri i arhitekti Inside dizajn studija kreirali su specijalna enterijerska rješenja, dok se za proizvodnju i montiranje namještaja na adresi pobrinula Inside fabrika namještaja.

Direktor firme Ećo Company Suad Ećo istakao je da se radilo o zahtjevnim projektima sa brojnim specifičnostima koje su Inside timovi uspješno realizirali u proteklom periodu.

"Ponosni smo na činjenicu da smo opremali enterijere lidera u poslovnoj zajednici u BiH i inostranstvu, a već nastavljamo sa realizacijom novih projekata kao što je opremanje hotela u Frankfurtu. Drago mi je da nas investitori i privrednici prepoznaju kao pouzdanog partnera koji može ponuditi jednu kompletnu uslugu opremanja enterijera, uključujući moderna i originalna dizajnerska rješenja", naveo je Ećo.

Pri realizaciji ovih projekata u BiH i inostranstvu stručno osoblje firme Ećo Company može vam obezbijediti savjetovanje za uređenje prostora, izradu dizajniranog namještaja koji je prilagodljiv prostoru, kao i montažu na adresi.

U fotogaleriji možete pogledati fotografije poslovnih enterijera koje su nastale neposredno nakon završetka projekata opremanja.


Za

Salon namještaja, u kojem možete pogledati naše proizvode, nalazi se u ulici Pijačna 6 u Sarajevu. Na istoj adresi nalazi se Inside dizajn studio gdje možete dobiti savjete za uređenje enterijera od arhitekata i dizajnera sa višegodišnjim iskustvom.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP