Tapacirani namještaj

U okviru Inside fabrike namještaja funkcioniše poseban Odjel za tapacirani namještaj u kojem radi visokokvalifikovano osoblje, tapetari i krojači, koji mogu realizirati svaku ideju, bez obzira da li je inicirana od strane investitora ili arhitekata i dizajnera enterijera Inside dizajn studija.

U mogućnosti smo odgovoriti na zahtjeve tržišta, od proizvodnje gotovih proizvoda, preko izrade namještaja po mjeri za apartmane, poslovne prostore i asortimana za ugostiteljstvo, do specifičnog namještaja za specijalizirane enterijere.

Tapacirani namještaj Inside napravljen je od materijala poznatih evropskih proizvođača koža, štofova i ekskluzivnih štofova. Da bi osjećaj udobnosti bio na visokom nivou, koriste se najkvalitetnije visoko-elastične spužve. Za potrebe izvoza i specifične zahtjeveklijenata koriste se i negorive spužve. Tradicionalnom dizajnu proizvoda, koji crpi inspiraciju iz klasičnih linija, naši stručnjaci iz oblasti istraživanja, dizajna i razvoja pridodaju elegantan i sofisticiran izgled, što u konačnici rezultira udobanim i privlačim namještajem.

Kvaliteta materijala i finoća izrade dodatno pospješuju ugođaj i osjećaj elegancije. Naši štofovi su visokokvalitetne obloge koje kombinuju ljepotu, trajnost, neobičnu mekoću, te lagano održavanje. Pogodni su za one koji uživaju u neformalnom životu, a ne žele da izgube dašak ekskluzivnosti i elegancije.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP