PREPORUKE

Pogledajte komentare i preporuke naših vjernih klijenata!

Aldin CengicSarajevo
Samo kratko da javim da smo prezadovoljni našim novim namještajem! Svi koji su posjetili naš dom tokom praznika su također pohvalili! Ne samo da izgleda izvanredno, nego je i preudobno! Hvala puno!
Anida SuricTC Perl
Vaš arhitekta Amel je i više nego bio od koristi u pomaganju odabira naše nove sofe! Jednostavno je obožavamo! Već sam preporučila Amela nekoliko svojih prijatelja! Veoma profesionalno! Bravo!
Zlatka Apt StannadanBanja Luka
HVALA Ećo Company na pomoći u opremanju apartmana, čiji gosti/korisnici su oduševljeni. Do sljedećeg projekta, veliki pozdrav.
Porodica iz LuksemburgaLuksemburg
Pišem vam kako bih vam zahvalio na svemu što ste učinili za nas! Naš namještaj postavljen je danas, sve u samo jednom danu - veliko hvala na efikasnosti vaših instalatera! Zaista smo zadovoljni i dizajnom i performansama. Eto, sad kad sve vidimo, znamo što bismo promijenili - dječakov ormar bi trebao biti malo niži jer mu je sada previsoko za gledanje televizije, vidjet ćemo hoće li se naviknuti ili ćemo morati promijeni. U svakom slučaju, puno vam hvala na profesionalnosti od prvog dana. Slobodno podijelite riječi hvale na svom Facebook profilu, zato nemojte biti iznenađeni ako vas u budućnosti kontaktiramo mi ili naši prijatelji :)

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP