Potencijalna saradnja firme Ećo Company i istaknutih italijanskih proizvođača namještaja

by inside / 7 / 3 / 2019 / Objavljeno Novosti

Predstavnici firme Ećo Company dana 6.3.2019. godine prezentirali su istaknutim italijanskim proizvođačima namještaja potencijale Inside dizajn studija i fabrike namještaja te dosadašnje realizirane projekte širom evropskog kontinenta.

Detaljna prezentacija proizvoda i usluga firme Ećo Company i razgovori sa predstavnicima italijanskih kompanija održani su u Vanjskotrgovinskoj komori BiH u okviru sastanka i diskusije koju je organizirala ova institucija, a kojoj su prisustvovali i predstavnici drugih kompanija bh. industrije namještaja.

Direktor firme Ećo Company Suad Ećo tom prilkom je razgovarao sa predstavnicima najvišeg menadžmenta italijanskih kompanija, Alessandrom Fantonijem iz kompanije Fantoni te Sergiom Rotom, predstavnikom kompanije Tino Sana.

Razgovarano je o tržištima i najsavremenijim materijalima u opremanju enterijera, kao i  mogućnostima saradnje na izvođenju najzahtjevnijih projekata opremanja enterijera u Evropi i šire.

Ećo je izrazio zadovoljstvo održavanjem današnjeg sastanka u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH, istakavši da bi saradnja bh. proizvođača namještaja sa italijanskim kompanijama mogla značajno doprinijeti daljem rastu izvoza u ovoj grani bh. industrije.

„Projekti koje realizuju Fantoni i Tino Sana iznimno su zahtjevni, ali sa našom moderniziranom proizvodnjom i vrhunskim stručnjacima u stanju smo ponuditi potrebni kvalitet namještaja te ispuniti i one sofisticirane zahtjeve u opremanju enterijera“, naveo je Ećo.

Menadžment Fantonija i Tino Sane pozvao je predstavnike firme Ećo Company u posjetu direkciji i proizvodnim pogonima u Italiji, kako bi se saradnja konkretizirala u narednom periodu.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP