Historijat

Historijat naše kompanije

Ećo Company d.o.o. osnovana je u Sarajevu 2002. godine. Od svoga osnivanja bavi se trgovinom namještaja, da bi 2006. godine počela razvijati dizajnerske linije pod vlastitim brendom Inside by Ećo. Brend Inside by Ećo brzo se nametnuo kao lider u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanju enterijera. Krajem 2013. godine, Ećo Company započeo je s rebrendingom iz Inside by Ećo u Inside – Furniture & Interior Design, čime je još više počeo naglašavati svoju daljnju opredijeljenost na proizvodnju namještaja i opremanje enterijera.

Zahvaljujući konstantnom ulaganju u savremene mašine i educiranje zaposlenih, brend Inside uspio se održati na bosanskohercegovačkom tržištu kontinuiranim kvalitetom proizvoda i usluge, koja je uvijek bila korak ispred svih. Potvrda kvalitete i vrhunske usluge su i lojalni klijenti. Brend Inside je svojim modernim dizajnom i funkcionalnim rješenjima u opremanju kompletnih enterijera uspostavio novi koncept usluge.Težnja za izvrsnošću u kvaliteti i jedinstvenom dizajnu, baziranim na finoj završnoj obradi ručnim radom, tajna je uspjeha firme Ećo Company na domaćem tržištu, a isto tako i osnova za rast na inostranom tržištu.Osim na bosanskohercegovačkom tržištu, Ećo Company izvozi namještaj i oprema enterijere u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Firma spada u grupu srednjih preduzeća, a zapošljava visoko-educirano osoblje među kojima su i iskusni arhitekti, mašinski inženjeri, dizajneri, ekonomisti i drugi. Tim Ećo Company u mogućnosti je da realizuje svaku ideju klijenta, od izrade idejnog projekta enterijera, 3D modela, preko izvođenja i nadzora enterijerskih radova, do završnog opremanja enterijera proizvodima vlastite proizvodnje.

Vrijednosti

Bazna filozofija poslovanja firme zasniva se na custom made pristupu gdje se cjelokupan asortiman radi po zahtjevu i želji klijenta. Klijenti firme su sofisticirani ljudi koji prepoznaju i znaju cijeniti dizajn i kvalitet, i upravo zbog toga kvalitet ponude i usluge koju pruža brend Inside, određuje klijent.

Kombinirajući inovativnu tehnologiju, stručnost osoblja i prepoznatljiv stil, Inside tim stvara jedinstveno rješenje za potrebe svojih klijenata.

Misija i vizija

Misija kompanije je proizvodnja i pružanje usluga vrhunskog kvaliteta koji zadovoljavaju najzahtjevnije potrebe, očekivanja i zahtjeve kupaca. Svoj cjelokupan uspjeh dijelimo s drugima - podržavamo razne događaje od društvenog značaja.

Naša vizija je da stvorimo stalnu prednost na tržištu obezbjeđujući svojim klijentima, saradnicima i poslovnim partnerima proizvode, usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrijednost od drugih.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP