Zavirite u stanove u novim objektima Veneto i Meandar koje oprema Ećo Company

by inside / 18 / 1 / 2019 / Objavljeno Novosti

Za novoizgrađeni objekat Veneto u Sarajevu firma Ećo Company, sa svojim dobro poznatim brendom Inside Furniture & Interior Design, kreirala je specijalna dizajnerska rješenja za opremanje stambenih jedinica, a poseban fokus je stavljen na ogledni stan čije je opremanje dizajniranim namještajem po mjeri planirano za početak februara.

Naime, firma Ećo Company je potpisala ugovor o saradnji sa kompanijom Unioninvest koja je investitor u ovom projektu.

Nakon što ovaj ogledni stan bude dovršen, vlasnici stambenih jedinica u ovom objektu moći će na licu mjesta pogledati namještaj vrhunske kvalitete, te kompletan izvedbeni projekat, a vlasništvom stiču i uslove povoljnije kupovine u Inside – fabrici namještaja.

Također, stan mogu pogledati i osobe koje nemaju u vlasništvu prostor u Venetu, a planiraju izvršiti kupovinu stambene jedinice u ovom objektu i urediti enterijer svog doma u budućnosti. U partnerstvu sa Unioninvestom firma Ećo Company će za njih pripremiti poseban paket aranžman za opremanje stambenih jedinica.

Dizajneri i arhitekti Insidea stoje na raspolaganju svim potencijalnim klijentima za kreiranje originalnih rješenja namještaja po mjeri, kao i ispunjavanje najsofisticiranijih zahtjeva.

Za sve osobe koje nisu u BiH, firma Ećo Company je omogućila online podršku koja podrazumijeva projektovanje i odabir namještaja putem interneta.
Osim za stanove objekta Veneto, dizajneri i arhitekti Insidea kreirali su unikatna 3D rješenja i rade na opremanju stambenih jedinica u objektu Meandar, investitora Butmir d.o.o. Sarajevo.

U galeriji možete vidjeti dizajnerska rješenja za stanove u objektima Veneto i Meandar.

Inače, brend Inside Furniture & Interior Design u proteklim se godinama nametnuo kao lider u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanja enterijera. Osim na bh. tržištu, kompanija je zastupljena i na tržištima brojnih evropskih zemalja.

Za sve informacije kontaktirajte nas direktno putem maila info@inside.ba ili telefona 033/766-800.

Proizvode kompanije možete pogledati u salonu namještaja u Sarajevu, u ulici Pijačna 6.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP