Predstavnici BZK Preporod posjetili firmu Ećo Company

by inside / 7 / 1 / 2020 / Objavljeno Novosti

 

Dana 7. januara 2020. godine generalni direktor firme Ećo Company Suad Ećo sastao se sa predstavnicima Bošnjačke zajednice kulture (BZK) Preporod, predsjednikom ove organizacije prof. dr. Sanjinom Kodrićem i generalnim sekretarom Nazifom Salčinom.

Ećo je kroz ugodan razgovor predstavnicima Preporoda prezentirao razvoj kompanije od njenog osnovanja 2002. godine do danas, kao i projekte koje Inside dizajn studio i fabrika namještaja realizuju u BiH te širom evropskog kontinenta.

Predsjednik Preporoda Sanjin Kodrić je kazao kako mu je posebno drago da u BiH postoje firme poput Ećo Company koje su svojim dizajniranim i originalnim proizvodima postale prepoznatljive u BiH i Evropi.

„Veoma je značajno da ove firme upošljavaju mlade ljude koji mogu da izraze svoju kreativnost i rade na velikim projektima. Ovo je pozitivan primjer poslovanja domaće firme koja ne samo da uspijeva zadržati mlade stručnjake, već se u potpunosti oslanja na njih“, naveo je Kodrić.

Na današnjem sastanku Ećo je čestitao predsjedniku Kodriću na brojnim značajnim aktivnostima koje provodi BZK Preporod te je uposlenicima ove organizacije poželio sve najbolje u Novoj 2020. godini.

„Kao društveno odgovorna kompanija nastavit ćemo podržavati organizacije i institucije kulture u BiH koje rade na očuvanju naše tradicije i kulturno-historijskog naslijeđa“, naveo je Ećo.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP