Pogledajte neke od najatraktivnijih enterijera koje je opremala firma Ećo Company

by inside / 29 / 8 / 2019 / Objavljeno Novosti

U potrazi za originalnim rješenjima i dizajniranim namještajem vrhunskog kvaliteta veliki broj vlasnika privatnih enterijera obratio se u prvoj polovini 2019. godine firmi Ećo Company koja je sa svojim brendom Inside lider u ovoj specifičnoj industriji na području BiH, kao i u inostranstvu.

Arhitekti i dizajneri Insidea kontinuirano prate svjetske trendove u opremanju enterijera i u proteklim su mjesecima realizirali veći broj projekata opremanja ekskluzivnih privatnih enterijera, uključujući rezidencije, penthouse, kao i stanove u stambeno-poslovnim objektima. 

Izuzetni projekti opremanja enterijera

Od početka 2019. godine arhitekti i dizajneri Inside dizajn studija za klijente su kreirali veliki broj dizajnerskih rješenja enterijera, te je većina ovih projekata uspješno realizirana.

Upravo je mogućnost pružanja kompletne usluge jedna od konkurentskih prednosti ove firme. Naime, stručno osoblje firme Ećo Company može vam obezbjediti savjetovanje za uređenje prostora, izradu dizajniranog namještaja koji je prilagodljiv prostoru, kao i montažu na adresi.

Ove ali i brojne druge prednosti firme Ećo Company prepoznali su kako klijenti u BiH, tako i u inostranstvu. Naime, firma Ećo Company u proteklim je mjesecima radila i na opremanju kompletnih enterijera u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Norveškoj, Njemačkoj, Austriji, Luksemburgu itd.


 

Nova platforma za klijente u inostranstvu

U ovu svrhu pokrenuta je i nova online platforma "Opremanje na daljinu". Na ovaj način firma Ećo Company želi maksimalno olakšati put do savršenog enterijera klijentima koji se nalaze u inostranstvu.

Posjetite Inside salon namještaja i dizajn studio

Inside salon namještaja, u kojem možete pogledati proizvode firme Ećo Company, nalazi se u ulici Pijačna 6 u Sarajevu. Na istoj adresi se nalazi i Inside dizajn studio u kojem možete dobiti savjete arhitekata i dizajnera enterijera sa višegodišnjim iskustvom u realizaciji projekata kompletnog opremanja enterijera.

Za više informacija o firmi Ećo Company i namještaju brenda Inside posjetite web stranicu www.inside.ba ili Facebook stranicu

Također, možete im se obratiti direktno putem maila info@inside.ba ili telefona +387 33 766 800.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP