Nova kolekcija namještaja firme Ećo Company na sajmu Sarajevo4Walls

by inside / 12 / 4 / 2019 / Objavljeno Novosti

Veliki broj noviteta iz naše firme ove godine vas očekuje na sajmu namještaja i uređenja enterijera Sarajevo4Walls u sarajevskoj Zetri koji počinje 11. aprila i traje do 14. aprila.

Proizvodi iz Inside asortimana i ove godine naći će se na najvećem sajmu namještaja i uređenja enterijera u BiH.
Naši arhitekti i dizajneri ispunjavaju i najkompleksnije zahtjeve za uređenjem enterijera, a velika prednost naše kompanije jeste što izrađujemo namještaj koji je prilagodljiv prostoru.

Naša firma u proteklim se godinama sa brendom Inside nametnula kao lider u proizvodnji dizajniranog namještaja i opremanja enterijera, sa velikim brojem realiziranih projekata u BiH i inostranstvu. Prepoznatljivi smo po modernim i originalnim projektnim rješenjima za privatne i poslovne enterijere.

Početkom ove godine nastavili smo uspješan rast i razvoj iz prethodnih godina, pogotovo na izvoznim tržištima. U posljednja tri mjeseca realizirali smo projekte opremanja privatnih enterijera u Njemačkoj, Austriji, Luksemburgu i Norveškoj. Pored toga, pristuni smo i u segmentu opremanja poslovnih enterijera, te trenutno opremamo jedan hotel u Frankfurtu, dok na domaćem tržištu radimo na projektima za Addiko Bank, Al-Shiddi grupaciju, AT Store i brojne druge renomirane kompanije.

Na ovogodišnjem sajmu predstavit ćemo novu kolekciju sofa, a bit će izloženi i brojni drugi proizvodi iz Inside asortimana.

Stručno osoblje naše firme izrađuje namještaj po mjeri vrhunskog kvaliteta, te je u mogućnosti opremiti svaki privatni ili poslovni enterijer i to izradom kuhinja, trpezarija, plakara, dnevnih, dječijih, spavaćih i radnih soba.


Posjetiocima sajma kojima je potrebna usluga kompletnog opremanja privatnog ili poslovnog enterijera na raspolaganju će biti arhitekti i dizajneri enterijera Inside dizajn studija koji mogu ponuditi vrijedne savjete, kako bi taj prostor učinili mjestom ugodnog rada i življenja.

Za više informacija o našoj firmi i namještaju brenda Inside Furniture & Interior Design posjetite web stranicu www.inside.ba ili Facebook stranicu.

Također, možete nam se obratiti direktno putem maila info@inside.ba ili telefona 033/766-800.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP