Arhitekti i dizajneri enterijera Inside-a u posjeti sajmu namještaja Salone del Mobile u Milanu

by inside / 23 / 4 / 2018 / Objavljeno Novosti

Salone del Mobile Milano, sajam namještaja koji je održan u periodu od 17. – 22.04. ove godine, bio je mjesto okupljanja kreativnih umova, talentovanih dizajnera i mladih potencijala, koji su došli sa ciljem da prezentuju posljednje trendove u svijetu dizajna, ali i vide djela svojih kolega iz različitih sfera dizajna namještaja i enterijera.

Salone del Mobile je kreativni epicentar dizajnera, kao i jedan od najvažnijih događaja u industriji dizajna namještaja.

Firma Ećo Company svakodnevno ulaže u obrazovanje i usavršavanje svojih uposlenika, kako bi svojim klijentima pružila što kvalitetnija rješenja, te je omogućila svojim arhitektima i dizajnerima enterijera posjetu sajmu s ciljem usmjeravanja njihove kreativnosti u pravcu razvoja najsavremenijih idejnih projektnih rješenja.

Kako ističu naši uposlenici, ove godine akcenat se stavlja na inovativnu rasvjetu, efektne dezene i boje, kao i upečatljive komade nameštaja, odnosno trendove koji mogu na jednostavan način u potpunosti da transformišu prostor.

U okviru godišnjeg plana obuka i usavršavanja kompetencija i znanja, uposlenici firme su se upoznali sa novitetima i trendovima u dizajniranju enterijera, koji će našim klijentima donijeti rješenja koja prate najviše standarde, te obezbijediti dodatnu vrijednost pri kupovini namještaja.

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP