DIZAJN I OPREMANJE ENTERIJERA

DIZAJN I OPREMANJE ENTERIJERA

Naš tim arhitekata i dizajnera konstantno i pažljivo posmatra okruženje, prihvata i unapređuje promjene, istražuje modne i arhitektonske, kao i sociološke, promjene i pretvaraju ih u unikatan dizajn.

USLUGE

Dizajn studio se bavi izradom idejnih rješenja, 3D modela i vizualizacijom projektovanih enterijera. Princip rada zasniva se na Custom made pristupu, gdje se cjelokupan asortiman radi prema zahtjevima i željama klijenata.

Idejna rješenja

Idejna rjesenja

3D modeliranje

3D modeliranje

Vizualizacija

Vizualizacija

Materijali

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganu u educiranje zaposlenika kao i u nabavku savremenih mašina, u mogućnosti smo pratiti svjetske trendove u proizvodnji namještaja i završnoj obradi i najzahtjevnijih materijala.

Upotrebom kvalitetnih repromaterijala i okova vodećih evropskih proizvođača, osiguravamo postojanost i funkcionalnost namještaja.

Tapacirani namještaj

Tapacirani namještaj

Tapacirani namještaj Inside napravljen je od materijala poznatih evropskih proizvođača koža, štofova i ekskluzivnih štofova. Da bi osjećaj udobnosti bio na visokom nivou, koriste se najvalitetnije visoko-elastične spužve. Za potrebe izvoza, koriste se i negorive spužve.

Pločasti namještaj

Pločasti namještaj

Pločasti namještaj Inside kolekcija karakterizira visok nivo kvaliteta koji je rezultat pažljivog vođenja svake faze, od crteža do gotovog proizvoda. Upotreba kvalitetnih repromaterijala i okova vodećih evropskih proizvođača osigurava postojanost i funkcionalnost namještaja.

Paleta proizvoda

Paleta proizvoda

Paletu proizvoda Inside kolekcije čini tapacirani i pločasti namještaj, standardni i po mjeri, kancelarijski namještaj i program za ugostiteljstvo, kao i ostali namještaj koji se radi po mjeri i zahtjevima klijenata.

Team

Armin Karahodžić

Armin Karahodžić

Program Menadžer
armin.karahodzic@inside.ba
Amel Hodza

Amel Hodža

Arhitekta
amel.hodza@inside.ba
Mladen Šašić

Mladen Šašić

Arhitekta
mladen.sasic@inside.ba
Saliha Karahmet

Saliha Karahmet

Arhitekta
saliha.karahmet@inside.ba
Srđan Dautbegović

Srđan Dautbegović

Arhitekta
srdjan.dautbegovic@inside.ba
Edin Begić

Edin Begić

Arhitekta
edin.begic@inside.ba
Maida Dedić

Maida Dedić

Arhitekta
maida.dedic@inside.ba
Sasa Mirjanic

Saška Mirjanić

Dizajner enterijera
saska.mirjanic@inside.ba

Reference

ZAINTERESOVANI ZA SARADNJU?

Učinite okruženje ugodnijim i obogatite Vaš prostor Inside namještajem.

TOP